5 Tips about مراحل تاسیس شرکت دانش بنیان You Can Use Today

استعلام برند و جستجو در نام‌ها و علائم تجاری

سجاد محمدزاده در نمونه اسم شرکت، انتخاب نام شرکت و اسم های تجاری شیک

این شرایط، در آیین ‌نامه تشخیص شرکت‌ ها و موسسات دانش ‌بنیان و همچنین، آیین ‌نامه ارزیابی شرکت ‌ها و موسسات دانش ‌بنیان، ذکر شده است که در ادامه به تفصیل، توضیح داده شده است.

از مهم ترین مزایای ثبت شرکت های دانش بنیان میتوان به حمایت دولت از این شرکت ها اشاره کرد.

معیارهای کالاها و خدمات دانش ‌بنیان مورد تایید، در آیین‌ نامه ارزیابی شرکت‌ ها و موسسات دانش ‌بنیان، ذکر شده است که عبارتند از :

یکی از مهم ترین اهداف شرکت دانش بنیان این است که به گسترش علم و دانش در کشور کمک کنند. این شرکت ها هم راستا را اهداف و پتانسیل های علمی و دانشگاهی کشور فعالیت می کنند.

هم افزایی علم و ثروت و تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه شامل طراحی و تولید کالا و خدمات محصولات دانش بنیان با ارزش افزوده فراوان

پاسخ: قانون مختص به حمایت از شرکت‌های ثبت شده رسمی است و هسته فناور یا واحد فناور، پس از ثبت رسمی حقوقی می‌تواند بلافاصله تقاضا داده و ارزیابی شود. لذا قبل از ثبت رسمی شرکت، امکان ارایه تقاضا و استفاده از حمایت‌های قانون وجود ندارد.

طبق آیین نامه مصوب،شرکت های دانش بنیان ،اهدافی نظیر ، ترغیب هیئت علمی دانشگاه ها و واحدهای ‌پژوهشی برای فعالیت های بیشتر در رفع نیاز جامعه و امکان افزایش درآمد اعضای هیئت علمی، تجاری سازی یافته های ‌پژوهشی، افزایش درآمدهای اختصاصی دانشگاه ها و واحدهای ‌پژوهشی موضوع کلی فعالیت دانش بنیان را دنبال می کنند.

از دیگر مطالبی که باید در رابطه با شرکت دانش بنیان بدانید انواع آن است. شاید شما هم تصور کنید که شرکت دانش بنیان یک نوع است، در صورتی که این تصور اشتباه بوده و این شرکت سه نوع دارد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.

به عنوان نمونه شاخص ‌های اختصاصی تشخیص شرکت‌ های تولید کننده کالاهای دانش ‌بنیان، شامل موارد زیر می باشند:

به شرکتی نو پا می گویند که مدت زمان سه سال از تاسیس آن گذشته باشد، این مدت می تواند کمتر شود، اما اگر شرکتی بیش از سه سال تاسیس شده باشد، دیگر به ان نو پا نمی گویند.

شرکت های دانش بنیان با کسب گواهی نامه شرکت های دانش بنیان از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مجاز به استفاده از تسهیلاتی نظیر نقل و انتقال مالی ، کسب پروانه و استانداردهای بین المللی، طراحی صنعتی و بسته بندی صادرات ، سرویس تبلیغاتی و بازاریابی شرایط تاسیس شرکت دانش بنیان بین الملل، خدمات بازرگانی و حمل و نقل ، مالکیت فکری و بررسی حق ثبت اختراع ، مشاوره و نگارش و گردآوری برنامه صادراتی و آموزش می گردند.

هر شرکت دانش بنیان به پیشنهاد تعدادی از اعضای هیئت علمی و تصویب دانشگاه یا واحد پژوهشی تاسیس خواهد شد و یا توسط دانشگاه و واحد پژوهشی به اعضای هیئت علمی پیشنهاد می شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *